Leveren

U maakt met mij (=Fabio Steijn) een leverafspraak. Op het afgesproken tijdstip sta ik voor uw deur. Maandag t/m zaterdag van 8 tot 22 uur.

Bomen:

Levend materiaal (bomen & planten) bezorgen wij altijd zelf en plaatsen wij in uw plantenbak. Leveren van bomen door een koerier vind ik veel te risicovol.

Plantenbakken:

Leveren wij  zelf uit en ik plaats uw groen hierin.

Kleine materialen:

– Voeding, watermeters, vochtigheidsmeters.

– Leveren wij  zelf uit indien u wenst dat wij een onderhoudsbeurt uitvoeren. Kosten van deze onderhoudsbeurt op aanvraag, richtprijs: Uurloon: EUR 65,=/uur plus transportkosten (EUR 0,25 / km.) en eventuele materiaalkosten.

– Kleine materialen ontvangt u per post indien onderhoud niet nodig is.

Meerwerk bij zware bomen en bakken:

– De ervaring leert dat onze klanten bijna altijd buren, vrienden en familie vinden die kunnen helpen. “Boompjes plaatsen” blijkt altijd heel gezellig te zijn.

– Indien u niemand kunt vinden, kunnen wij altijd extra sjouwers meenemen. Kosten van dit meerwerk is op aanvraag en is afhankelijk van onder andere het aantal bomen, het gewicht en de sjouwafstand.

Hijskraan (zie foto hiernaast):

– Voor het plaatsen van bomen en bakken op dakterrassen is soms een hijskraan noodzakelijk. Kosten op aanvraag: info@boominhuis.com.

Plantenbak-Op-Dak-Hijsen
Plantenbak-op-dak-hijsen-terras