SERVICE


Voor een duurzaam topresultaat

Vakantieservice voor vaste klanten:

Uw bomen en planten keurig verzorgd, terwijl u vakantie viert? BoomInHuis biedt gratis plantenverzorging voor klanten die in de regio Amsterdam en ’t Gooi wonen en jaarlijks voor EUR 500 of meer bestellen. Bij thuiskomst ziet uw groen er piekfijn uit!

EHBO-service:

Twijfelt u of het goed gaat met uw boom? Neem dan contact met mij op. Dat kan ook gerust als de plaatsing al jaren geleden is. Mail mij aub een foto van uw ongezonde boom + uitleg. Ik kom meteen in actie.

Indien BoomInHuis.com uw probleem heeft veroorzaakt, ontvangt u een gratis oplossing. Indien de oorzaak (grotendeels) buiten de invloed van BoomInHuis.com ligt, ontvangt u een offerte voor een redelijke oplossing of alternatief.

 

Voor onderhoudscontracten: klik hier

 

Gaat het om een boom of grote plant van een andere leverancier?

Veel mensen zijn gehecht aan hun boom. De ongezonde boom bij het grofvuil zetten is soms een stap te ver. Kan de boom nog herstellen?

  • Mail een foto + uitleg van uw boom naar: info@boominhuis.com
  • U ontvangt binnen 1 week een advies of offerte voor herstel van de boom
  • Richtprijzen: Ik plaats nieuwe verse aarde of vulkanische steen in uw bak (met een watermeter).  EUR 65,= per bakinhoud van 50 x 50 x 50 cm. incl. arbeid plus EUR 0,25 / km. transport. Ongedierte bestrijden EUR 49,= incl. verzendkosten bestrijdingsmiddel en uitleg (vooraf te betalen).

Garantie dat de boom herstelt na mijn onderhoudswerk kan ik niet geven.

Voorbeeld:

Soms ziet de boom er aan de buitenkant nog redelijk uit, maar is de stam van binnen verrot. Dan is de boom op termijn niet meer te redden. Een inwendige rotting kan ik van de buitenkant namelijk niet zien.

 

 

 

 

 

 

 

.

Kamerplant-Voor-Donkere-Plek
Grote-Plant-In-Kantoor
Cilinder-Vormige-Plantenbak-Aardewerk-Styling
Hangplanten-Binnen-In-Kantoor