Referenties


Lees hier enkele ervaringen van klanten

Enkele klanten aan het woord

BoomInHuis plaatst bomen, grote planten en plantenwanden in woningen, scholen, hotels, klinieken en kantoren in heel Nederland. Hieronder vindt u enkele reacties van klanten:

Larry: “Mijn nieuwe woning heeft een strak interieur. Ik had behoefte aan een natuurlijk rustpunt in de woning. Fabio heeft een prachtige plantenbak van natuurlijk materiaal met een vruchtdragende boom geleverd en twee jaar later ben ik nog meer dan tevreden. Ik geniet er iedere dag van.”

Reinier: “Mijn woning in Amsterdam Zuid is in Berlage-stijl gerenoveerd. In de woning wilde ik zes bomen in een passende pot: Fabio regelde dat gewoon. En nu, vier jaar later, staat alles er nog steeds geweldig bij.”

David Serphos, The Vince Hotel Group (Holiday Inn & Hampton):
“Wij hebben de afgelopen tijd planten en potten laten plaatsen op onze kantoorverdieping. Ik was erg gecharmeerd van de professionaliteit, snelheid en aandacht van degene die dat voor ons heeft verzorgd: Fabio Steijn van BoomInHuis.com. Ik beveel hem van harte aan.”

Filmpjes

Bekijk het filmpje Fabio Steijn op klantbezoek

Bekijk meer filmpjes en recensies over BoomInHuis.com 

Compliment of verbetertip?

Bent u klant? Wij horen uiteraard graag wat u van onze service en ons aanbod vindt. Mail uw feedback naar Fabio Steijn:  info@boominhuis.com 

Boom-In-Huis-Referenties-Review