Algemene voorwaarden


van Boom in Huis

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden. Onderaan de pagina staan contactgegevens voor als u vragen heeft.

Toepasselijke regels en voorwaarden

  1. Op alle overeenkomsten die Boom in Huis sluit, zijn de wettelijke regels rond koop van roerende zaken van toepassing. In aanvulling op wat in de wet is geregeld, geldt het volgende.
  2. Als hierna over ‘boom’ wordt gesproken, worden daarmee ook planten bedoeld. Onder bak wordt verstaan, alles waar de boom in wordt geplaatst. Dat kan dus ook een pot of mand zijn.
  3. De website van Boom in Huis bevat een catalogus met een selectie van de bomen en bakken. De prijzen zijn een indicatie en vormen geen aanbod in juridische zin. Boom in Huis geeft altijd eerst een offerte op maat voor elke klant. De overeenkomst komt tot stand nadat u de offerte heeft aanvaardt. Er is dus geen sprake van koop op afstand zoals bedoeld in 6:230m BW.

 

Aansprakelijkheid na levering boom

  1. Bomen zijn levende producten. Bij levende producten is de klant vanaf het moment van levering verantwoordelijk voor de verzorging van de boom en dus of de boom het goed blijft doen. Strikt genomen is Boom in Huis dus na levering niet aansprakelijk als het niet goed gaat met de boom. Als het onverhoopt toch niet goed gaat met de boom, laat het dan wel zo snel mogelijk aan Boom in Huis weten. Boom in Huis wil graag dat klanten lang plezier hebben van hun boom en kan u advies geven over de verzorging van de boom. Als een boom het na een extra verzorgingsadvies nog steeds niet goed doet, zal Boom in Huis samen met de klant proberen een oplossing te vinden.

 Acceptatie levering bakken en vervangen / ruilen bak

  1. Alle bakken kunt u in het verkooptraject bekijken, soms in een andere maat of eventueel met een voorbeeldtegel van een andere kleur dan het showmodel dat u ziet. Bij levering ziet u de bak in een beschermende verpakking. U kunt de pot dan nog een keer bekijken. Zolang de bak nog in de verpakking zit, kunt u nog afzien van koop van de bak. Als u akkoord hebt gegeven op de bak en hij is uit de verpakking gehaald, kunt u niet meer afzien van de koop. Dit omdat Boom in Huis de pot dan niet meer een andere klant kan verkopen of slechts tegen een heel hoge korting.

Betalingsvoorwaarden

  1. Voor consumenten geldt het volgende. Na uw akkoord op onze offerte, ontvangt u een orderbevestiging. Hierop staan de leverdag, leveraders, producten, prijzen en betaalwijze. Aan einde van de plaatsing bij u thuis ontvangt u een betaalverzoek op uw mobiele telefoon met hetzelfde bedrag van de orderbevestiging, mits er geen tussentijdse wijzigingen zijn. Dit betaalverzoek dient direct te worden voldaan. Na levering ontvangt u een factuur voor uw administratie.
  2. Voor zakelijke klanten geldt het volgende. Na uw akkoord op onze offerte, ontvangt u een orderbevestiging. Hierop staan de leverdag, leveradres, de producten, prijzen en betaalwijze. Direct na levering ontvangt u de factuur. De betaaltermijn is 20 dagen vanaf ontvangst van de factuur.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen over deze algemene voorwaarden of over de aankoop van een boom en plantenbak?  Mail of bel gerust voor advies. Wij helpen u graag en laten u met plezier zien welke bijzondere bomen en bakken Boom in Huis aanbiedt.

Bonsai
× Hoe kan ik je helpen?