Klantervaringen


Lees hier enkele reacties van klanten

Klanten aan het woord

Boom in Huis plaatst bomen, grote planten en plantenwanden in woningen, scholen, hotels, klinieken en kantoren in heel Nederland. Compleet met plantenbak of –pot en sierstenen. Hieronder vindt u enkele ervaringen van zowel particuliere als zakelijke klanten met Boom in Huis:

Barbara: “Fabio is een vakman met een grote liefde voor bomen en voor zijn klanten. We hebben onze boom nu 3 jaar, hij is prachtig. Boom in Huis is een hele grote aanrader!

David: “Wij hebben de afgelopen tijd grote planten en potten laten plaatsen op onze kantoorverdieping. Ik was erg gecharmeerd van de professionaliteit, snelheid en aandacht van degene die dat voor ons heeft verzorgd: Fabio Steijn van Boom in Huis. Ik beveel hem van harte aan.”

Larry: “Mijn nieuwe woning heeft een strak interieur. Ik had behoefte aan een natuurlijk rustpunt in de woning. Fabio heeft een prachtige plantenbak van natuurlijk materiaal met een vruchtdragende boom geleverd en twee jaar later ben ik nog meer dan tevreden. Ik geniet er iedere dag van.”

Maartje: “Fabio komt al sinds 2014 bij ons voor het groen. In juni 2019 heeft hij weer grote planten keurig volgens afspraak geleverd. Die staat er wederom mooi bij!”

Reinier: “Mijn woning in Amsterdam Zuid is in Berlage-stijl gerenoveerd. In de woning wilde ik zes grote planten in een passende pot: Fabio regelde dat gewoon. En nu, vier jaar later, staat alles er nog steeds geweldig bij.”

Meer klantervaringen met Boom in Huis

Bekijk het filmpje Fabio Steijn op klantbezoek

Bekijk meer filmpjes en recensies over Boom in Huis.

Compliment of verbetertip?

Bent u al klant of heeft u een verbetertip voor deze website? Wij horen uiteraard graag wat u van onze werkwijze en ons aanbod vindt. Mail uw klantervaring met Boom in Huis naar Fabio Steijn: info@boominhuis.com

Boom-In-Huis-Referenties-Review
× Hoe kan ik je helpen?