Werkwijze


BoomInHuis laat uw groenwensen uitkomen

BoomInHuis: voor een groen interieur

BoomInHuis is een full-service interieurbeplantingsbedrijf. Wij bieden een totaalpakket, zodat u optimaal gemak ervaart en jarenlang kunt genieten van uw boom, plant of groene wand.

Onze bomen zijn duurzaam opgekweekt en onze plantenbakken zijn veelal handgemaakt in Europa, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

In slechts 4 stappen kunt u uw interieur opfrissen met een levende boom of omtoveren in een groene oase:

  1. Gratis eerste advies: Neem contact op met BoomInHuis voor een gratis eerste groenadvies en prijsindicatie. Stuurt u alstublieft een foto van de gewenste plek van de boom naar info@boominhuis.com of via What’sApp naar 06-40194691. Liefst enkele foto’s gemaakt rond lunchtijd, zodat de zonlichtsituatie duidelijk wordt.
  2. Maak uw keuze: Laat BoomInHuis weten welke bomen en plantenbakken (of andere  groenoplossing) u wenst. Nadat u accoord heeft gegeven op de offerte / op onze prijzen, kunt u in de kwekerij de mooiste boom van de actuele voorraad kiezen. Daarna maken wij een afspraak met u voor de plaatsing.
  3. Plaatsing wanneer het u uitkomt: Fabio Steijn van BoomInHuis levert én plaatst de bomen of planten hoogstpersoonlijk bij u op locatie, op het moment dat het u uitkomt. Inclusief voeding en verzorgingstips.
  4. Genieten als grootgroenbezitter! En als u nog vragen heeft over de verzorging, dan kunt u altijd contact opnemen voor gratis hulp of advies.

Minimum bestelling:

EUR 500,=. Exclusief transport en parkeerkosten.

Onderhoud – ook voor zakelijke klanten

2 a 3 keer per jaar komt Fabio Steijn langs voor voeding, snoeien en advies. Water geven doet u zelf.  Een contract opstellen is niet nodig. Wij komen langs na overleg met u.

Meer informatie

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Bel 06 – 40 19 46 91 of e-mail naar: info@boominhuis.com.

Verzorging-Grote-Planten-Binnenbomen
× Hoe kan ik je helpen?