Werkwijze


Boom in Huis laat uw groenwensen uitkomen

Boom in Huis: voor een groen interieur

Boom in Huis is een full-service interieurbeplantingsbedrijf.

Wij leveren in heel Nederland, zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten, en bieden een totaalpakket, zodat u optimaal gemak ervaart en jarenlang kunt genieten van uw boom, plant of groene wand.

Onze bomen zijn duurzaam opgekweekt en onze plantenbakken zijn veelal handgemaakt in Europa, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

In slechts 4 stappen kunt u uw interieur opfrissen met een levende boom en omtoveren in een groene oase. De werkwijze van Boom in Huis is:

  1. Gratis eerste advies: Neem contact op met Boom in Huis voor een gratis eerste groenadvies en prijsindicatie. Stuurt u a.u.b. een foto van de gewenste plek van de boom naar info@boominhuis.com of via What’sApp naar 06-40194691. Liefst enkele foto’s gemaakt rond lunchtijd, zodat de zonlichtsituatie duidelijk wordt.
  2. Maak uw keuze: Laat Boom in Huis weten welke bomen en plantenbakken u wenst. Nadat u akkoord heeft gegeven op het aanbod / de offerte, kunt u in de kwekerij de mooiste boom uit de actuele voorraad kiezen. Daarna maken wij een afspraak met u voor de plaatsing.
  3. Plaatsing wanneer het u uitkomt: Fabio Steijn van Boom in Huis levert én plaatst de bomen of planten hoogstpersoonlijk bij u op locatie, op het moment dat het u uitkomt. Inclusief voeding en verzorgingstips.
  4. Genieten als grootgroenbezitter! En als u nog vragen heeft over de verzorging, dan kunt u altijd contact opnemen voor gratis hulp of advies.

Minimum bestelwaarde

EUR 500,=. Exclusief transport en parkeerkosten.

Bekijk alle bomen en bakken en laat u inspireren door enkele klantervaringen en onze projecten.

Onderhoud

2 à 3 keer per jaar komt Fabio Steijn langs voor voeding, snoeien en advies. Water geven doet u zelf.  Een contract opstellen is niet nodig. Wij komen langs na overleg met u.

Meer informatie

Vraag gerust om advies en naar de mogelijkheden. Bel 06 – 40 19 46 91 of e-mail naar: info@boominhuis.com.

Verzorging-Grote-Planten-Binnenbomen
× Hoe kan ik je helpen?